top of page
Media

VahantarocK 2024 yhteistyökumppanit 

VahantarocK ei ole mitään ilman bändejä, yleisöä, henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita. Olemme onnekkaita saadessamme toimia hienojen yhteistyökumppaneiden kanssa vuodesta toiseen.

Etsimme parhaillaan yhteistyökumppaneita ensi vuoden festivaaleille. Vastapalvelukseksi tarjoamme näkyvyyttä ja kuuluvuutta kaikissa medioissamme:

  • Messut ja markkinat

  • Printtimedia

  • Some

  • Festivaalialue

Ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan markkinointiinne

rock-uskottavuutta!

Petri Savola

petri.savola@vahantarock.com

+358503361292

VahantarocK5.jpg

Kuvat/Photography: Markku Rantanen

Päälavan katteen ja parhaat moshpitit tarjoaa Katehuolto Hokkanen Oy. Kattotyöt yli 20 vuoden kokemuksella.

Katehuolto Hokkanen Oy

ftideas1.png

FT-Ideas Oy on tamperelainen konepaja, joka taitaa mekaniikan ja metallin käsittelyn 30 vuoden kokemuksella.

ft-ideas.fi

Pyörää emme keksineet uudelleen, koska Pyörähuolto M&M on sen jo tehnyt. Pyörähuollot ja uudet kulkuneuvot ammattitaidolla Tampereelta!

pyorahuoltomm.fi

MK-logo_249x.png

Mika Karhumaa is a Finnish author, music business manager and lecturer. He is best known for his trilogy, The Essence of the Music Business, a methodical book series about the international music business. An independent sequel for the trilogy, The Art of Music Business Management – For Artists and Managers.

Mika helps us book international artists and contract technical matters.

https://mikakarhumaa.fi

Mika Karhumaa | LinkedIn

Ilmajoen-Sähkökoje.png

Ilmajoen Sähkökoje Oy valmistaa teollisuuteen ja kiinteistöihin sähkö ja automaatiokeskuksia yli 35 vuoden kokemukselle Ilmajoen Koskenkorvan kylässä.

 

https://www.isk.fi/

venue_main_f94d121ef87c4169b37470d080e7a3e6.jpg

Mad Finn on Ylöjärveläinen pienpanimo, joka valmistaa myös virallisen VahantarocK oluen. Olut on raikas 5,0% Bavarian Lager. Mad Finn valikoimassa on myös runsaasti muita oluita, joita saa ainakin S-ryhmän kaupoista.

 

https://www.madfinn.fi/

Sonie.png

Sonie on kolmen Niemenmaan veljeksen vetämä Ylöjärveläinen konepajateollisuuden ammattilainen. 1962 perustettu yritys valmistaa vaativia koneistettuja osia eri teollisuusalojen yrityksille.

 

Etusivu - Sorvaamo Niemenmaa / SONIE

Nuorisoseuratoimintaa isolla sydämellä jo 70 vuoden ajan!! Kerhot, juhla- ja kokoustilojen vuokraus, sekä tapahtumat Ylöjärvellä - Kysy ensin meiltä.

 Vahannannuorisoseura.fi

Kaksi-Kitaraa-PNG.png

Kaksi Kitaraa is Finnish musical instrument store. Kaksi Kitaraa has biggest selection of second-hand guitars in Finland. Every single one is set up by luthier before purchase. There is also new guitars and basses from PRS, ESP, Fender, Tokai and Sigma. Check the whole selection:

 

https://www.guitarstore.fi/

https://www.facebook.com/kaksikitaraa

Elektori.png

Suomen Elektori on Tampereella toimiva elektroniikka, sähkö ja automaatiokomponenttien tukku ja vähittäiskauppa. Rock yhdistys suosittelee tutustumaan laajaan esitystekniikan kaapeli ja liitinvalikoimaan.

https://www.elektori.com/

Tamcontrol.png

Tamcontrol on Ylöjärveläinen sähkö ja automaatio osaaja. Tamcontrol toimittaa automaatioprojektin kaikki palaset komponenteista kokonaistoimituksiin.

 

https://www.tamcontrol.fi/

OTX.png

Tamperelainen OTX Solutions toimittaa Nykyaikaiset automaatiopalvelut teollisuudelle. OTX:n henkilökunnalla on  laaja osaaminen ohjelmistoissa, laitteistoissa ja simuloinnissa.

 

OTX Solutions - Solving the unknown

Adconsys.png

Adconsys on kotimainen rakennusautomaatiota tarjoava yritys, jonka ratkaisut tekevät kiinteistön hallinnasta helppoa ja asumisesta miellyttävämpää. Adconsys toimii pirkanmaan lisäksi neljässä eri maakunnssa Suomessa.

 

Adconsys | Rakennusautomaatiota asiakkaan ehdoilla

bottom of page