top of page
About

VahantarocK on old school rockfestari, joka on järjestetty rakkaudesta lajiin vuodesta 2021 lähtien.  Yleisön, bändien ja henkilökunnan ainutlaatuinen yhteisöllisyys täytyy kokea paikan päällä.

Tervetuloa rokkaamaan sellaisena kuin olet!

Horsepower-Vahanta_edited.jpg

Horsepower, VahantarocK 2023, Kuvaaja: Markku Rantanen

Moshaus_edited.jpg

Vain rock -musiikkia

Meillä soitetaan ainoastaan rokkia, mutta muuten genrerajat on heitetty romukoppaan. Vuosien saatossa meillä on kuultu mm. death metallia, thrashia, heavyä, vaihtoehtorockia ja power metallia. 

Bändivalinnoissa menemme vahvasti intuition mukaan. Meillä on aina jotain paikallista, jotain legendaarista, jotain uutta ja jotain meille tuttua ja turvallista.

 

Artistien viihtyvyys on meille tärkeää ja teemme kaikkemme, että meillä on mukava esiintyä! 

Kuvaaja: Markku Rantanen

Säässä kuin säässä

Suomen kesä saattaa yllättää. Meitä ei pienet kuurot haittaa, mutta jatkuvan sateen osuessa festarialueella on telttoja, joihin voi hakeutua suojaan. Useimmista teltoista on hyvä näkyvyys lavalle.

 

Jos vettä ei tule taivaalta, niin sitä saa veloituksetta vesipisteistä, joita löytyy ruokakojun yhteydestä. Vettä vahvempaa saa siitä viereisestä kojusta, eli meillä on A-oikeudet!

Lonkerosaatecol_edited.jpg

Kuvaaja: Markku Rantanen

Yleisö_edited.jpg

Boikotoimme rahastusta

Olemme pieni voittoa tavoittelematon festivaali. Meille on tärkeää, että jokaisella olisi mahdollisuus tulla meille nauttimaan live-musiikista. Siksi tärkein tavoitteemme on pitää lipun hinnat maltillisena.

Myös festivaalialueen ruoka-annokset, virvokkeet sekä alkoholijuomat ovat huomattavasti yleistä festivaalitasoa alemmat. Tulemme julkaisemaan hinnastot nettisivuillamme jo ennen festivaalia.

Lue lisää arvoistamme ja vastuullisuudesta

Kuvaaja: Markku Rantanen

Vahannan Rock Yhdistys RY

Yhdistyksemme on perustettu tukemaan elävää rock-musiikkia. VahantarocK on suurin yksittäinen panostuksemme, mutta olemme järjestäneet myös muita tapahtumia, ja tätä toimintaa lisätään reilusti jo 2024 vuoden aikana. Tapahtumien lisäksi löydät meiltä keväästä 2024 alkaen:

  • Bändien välitys juhliin ja tapahtumiin

  • Agentti- ja manageripalvelut 

  • Ääniteknikon palvelut

  • Kitaransoiton opetus

  • Graafiset työt (julisteet, vektorointi ym,)

Tutustu yhdistyksen toimintaan

Rockyhdistys.jpg

Kuvaaja: Hanna Savola

2021

2022

2023

bottom of page